Handelsbetingelser


 

Generelle oplysninger

MapDiet
CVR: 39395010
Joensuuvej 36, 4000 Roskilde
Mail: info@mapdiet.dk
Tlf.: 27215235 

Betaling
MapDiet modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil blive trukket med det samme.
Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.
 
MapDiet bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.
 
Levering
Pdf-filer købt hos www.mapdiet.dk kan downloades direkte fra siden med det samme at betalingen er registreret. Endvidere bliver der sendt et link til download af pdf-fil til den opgivne email.
Materiale til online forløbet vil blive tilsendt pr. mail efter køb og udfyldning af spørgeskema. 
 
Fortrydelsesret
Der ydes ikke fortrydelsesret på digitale varer, såfremt download er påbegyndt. Er det ikke tilsendt materiale efter købt online forløb, ydes der 14 dages fortrydelsesret. 
 
Persondatapolitik
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos MapDiet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.mapdiet.dk er Anne Louise Knudsen og Stine Junge Albtechtsen
  
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos MapDiet, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@mapdiet.dk

 
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@mapdiet.dk.
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret november 2016
 
Reklamepolitik
På vores side vil du støde affiliatelinks. Klikker du på linksene og køber produktet, udløser det en mindre kommission til os som har henvist dig til produktet, mens prisen for dig er den samme. Vi bruger kun links til samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Skulle produkter ikke leve op til dine forventninger, så hører vi gerne fra dig og konsekvensen vil være at vi sletter produktet, hvis vi er enige i din kritik. Når der er affiliate links, vil det fremgå at vi henviser dig til en side, hvor produktet kan købes. Der vil eksempelvis stå “produktet kan købes her”.
 
Skjult reklame og sponsorerede indlæg
Vi tror grundlæggende på, at ærlighed varer længst. Vi skriver ikke indlæg, hvor vi skjult anbefaler produkter og bliver betalt for det. Hvis en virksomhed på en eller anden måde er involveret i tekst eller indlæg, vil det fremgå tydeligt. Vi indgår selvfølgelig kun samarbejde med virksomheder, vi kan stå inde for.