fbpx

MapDiets app gør det nemt for dig at leve sundt eller komme ned i vægt

Med MapDiets app har du altid din lækre og inspirerende kostplan lige ved hånden. Du får over 200 opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider. Hver uge opdaterer Anne Louise og Stine app’en med nyt indhold.

Det siger brugerne

"Det med opskrifterne er genialt, for det er typisk der, at jeg i hvertfald, render ind i problemer. Det gør det bare super nemt at kontrollere hvad man hælder i hovedet. Genialt!"
"Den er super fin og meget nem at gå til. Så tak for den!"
"Den app, den spiller!"
"Fantastisk arbejder der er lagt i denne app. Den er så indbydende og let at navigere rundt i."
"Appen er virkelig lige til at gå til. Der er mange lækre opskrifter at tage fat på, hvor du samtidig ikke er bundet 100% af ingredienslisten, men kan hurtigt og let skifte med andre alternativer. Den er dejlig inspirerende til minde daglige måltider"
"Suverænt med en app, der giver godt overblik og mulighed for nemt at udskifte retter som man ikke har lyst til eller bryder sig om"

Hele familien kan spise med så du ikke behøver lave særskilt mad til dig. Dog er alle portionsstørrelser tilpasset en person.

Hvor mange kalorier du skal have dagligt, afhænger at din vægt, højde, alder og aktivitetsniveau. Dette bliver beregnet for dig, når du har hentet app’en og indtastet dine oplysninger.

Du kan skifte alle dine måltider ud med nye alternativer hver dag. Du kan selv variere dine måltider ved at udskifte fedt, kulhydrat, grøntsager eller protein med andre fødevarer indenfor samme kategori.

Løbene vil app’en blive opdateret med årstidsbestemte lister som grillmad, Halloween, sommergrønt, efterårssupper, julelækkerier, fødselsdagskage og meget andet.

I videoerne herunder kan du få hjælp til en række forskellige funktioner i app'en

Afspil video
Sådan opretter du dit når du har downloadet MapDiet appen
Afspil video

Sådan tilføjer du en ret fra opskrifter til din kostplan

Afspil video
Sådan udskifter du et måltid på din kostplan
Afspil video
Sådan udskifter du en ingrediens i en ret/et måltid
Afspil video
Sådan redigerer du dit mål eller aktivitetsniveau i appen
Afspil video
Sådan tilføjer du et måltid til din indkøbsliste

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål.

Luk menu
×
×

Kurv