fbpx

Brødmanden og den lille brødfabrik

bread_blog

Fik du læst vores 3. udgave af MapDiet Magasinet om fuldkorn? Hvis ikke, så finder du det heldigvis lige her og kan bl.a. læse Brødmandens bedste tips til at bage med fuldkorn. Brødmanden hedder også Simon Clemens og udover at have skrevet en god artikel i det seneste magasin, så har Simon også skrevet en bog om sin passion for bagning og godt brød. Simon er en erfaren herre når det kommer til brød!

Han har selv givet sig titlen som brødmand, men er også uddannet kok samt foredragsholder. Han har repræsenteret Dansk Nordisk Gastronomi i Kroatien og arbejdet som kok og køkkenchef i det danske land fra Århus til Samsø og Vejle.

Simon Clemens er desuden stifter af et af Danmarks største økologiske surdejsbagerier, det nu lukkede Brød & Co, en økologisk spisemærket café og restaurant, der vandt prisen som Årets butik 2015. Han er Bronzevinder af Danmarks bedste specialbrød 2015 og fungerer samtidig som brød og mad-coach i radio og tv. Simon Clemens blev udvalgt af fødevareministeren til Europas første økologiske erhvervsteam i 2017.

Simons bog “Brødmanden og den lille brødfabrik” er en håndværksbog til hjemmebageren. Her lærer du at lave surdej, at ælte og ridse brødet rigtigt og at afbage det i eget køkken. Med din egen lille brødfabrik kan du bage specialbrød af høj kvalitet for billige penge og med et personligt håndværk til forskel. Simon gør op med myten om at “brød er usundt” og opfordrer til, at du giver brødet en central plads på bordet igen og i stedet for at købe fabriksfremstillet brød med lav næringsværdi laver din egen lille brødfabrik derhjemme. På den måde sikrer du, at det brød, du serverer for familien, er både lækkert, sundt og velsmagende. Bogen er på 244 sider, så du får masser af inspiration og lækre opskrifter. Bogen kan købes i din lokale boghandler eller diverse online boghandlere bl.a. hos Saxo.com.

Vi er helt vilde med Simon og hans bagebog! Derfor giver vi ham de varmeste anbefalinger med på vejen.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Seneste indlæg

Os bag MapDiet

Ved tasterne på bloggen samt i virksomheden MapDiet finder du to erfarne kliniske diætister. Anne Louise Knudsen og Stine Junge Albrechtsen har begge mange års erfaring som selvstændige diætister, foredragsholdere og undervisere. De brænder begge for deres fag og er eksperter i at levere viden om kost, træning og livsstil i et sprog alle kan forstå og uden løftede pegefingre. Kort sagt formidling i øjenhøjde og med realistiske målsætninger.

Anne Louise & Stine Junge

Luk menu
×
×

Kurv