Fælden ved kaffemaskinen.. Anne Louise faldt i!

Selv en garvet diætist falder i de klassiske fælder..

Du står foran kaffemaskinen på jobbet og skal til at lave en kop kaffe. Lige ved siden af står en skål med slik.. Hvor stor er sandsynligheden for, at du tager et stykke eller 3? Den er STOR… 

Faktisk så stor, at selv en garvet diætist der kender til alle de klassiske fælder, også falder i. 

Når vi eksponeres for noget der er så nemt at gå til og så åbentlyst skriger TA’ ET STYKKE, så gør vi det. Helt automatisk og på autopilot. Vi tænker ofte ikke engang over, om det slik der ligger i skålen, overhoved smager godt. 

Forestil dig, at slikket i stedet stod i den anden ende af køkkenbordet, i en lukket skål du ikke kan se igennem. Så er der langt mindre risiko for, at du tankeløst kaster dig over godterne. Prøv som forsøg, at sætte en slikskål på bordet ala denne og bemærk om du spiser lige så meget fredagsslik som normalt.. Jeg tror du vil blive overrasket 😉

Gå ikke i samme fælde og få endnu flere tips. 

Vi kan heldigvis hjælpe dig med ikke at begå samme fejl som Anne Louise – ikke at vi ikke spiser slik. For det gør vi! Men det skal gerne være med bevidsthed og nydelse, når vi så gør det.

For at hjælpe endnu flere, har vi nemlig valgt at åbne op for fysiske vejledninger i København.  Vi kigger på din nuværende kost og guider dig holistisk til et sundere liv! Ingen hokus-pokus kost eller strenge diæter.

(Du betaler pr. gang og binder dig derfor ikke til et langt og dyrt forløb. )

Bor du ikke lige i Københavnsområdet, har vi selvfølgelig også stadig vores utrolig populære online-forløb og vi har stadig plads til DIG, uanset om du gerne vil have hjælp til en sundere livsstil generelt, vægttab, IBS eller er atlet og gerne vil performe bedre.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Seneste indlæg

Os bag MapDiet

Ved tasterne på bloggen samt i virksomheden MapDiet finder du en erfaren klinisk diætist. Stine Junge Albrechtsen har mange års erfaring som selvstændig diætist, foredragsholder og underviser. Stine brænder for faget og er ekspert i at levere viden om kost og livsstil i et sprog alle kan forstå og uden løftede pegefingre. Kort sagt formidling i øjenhøjde og med realistiske målsætninger.

Stine Junge