fbpx

Hjemmelavede lakridsnødder

nuts_blog

Du behøver ikke betale i dyre domme for at sætte tænderne i lækre mandler eller anden nød med smag af lakrids. Du kan meget nemt lave dem selv med 3 simple ingredienser!

Ingredienser:

  • 2 håndfulde valgfri nødder (f.eks. mandler eller hasselnødder)
  • 0,5 dl vand
  • 2 tsk. lakridspulver

Sådan gør du:

  • Bland vand og lakridspulver
  • Hæld nødderne på en varm pande og hæld “lakridsvandet” med i
  • Rør rundt i blandingen, til vandet er fordampet
  • Hæld nødderne ud på en bradepande med bagepapir og bag nødderne ved 110 grader i 30 minutter
  • Køl ned og spis med det samme eller opbevar i en lufttæt beholder.

I 10 lakridsmandler er der 50 kcal.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Seneste indlæg

Os bag MapDiet

Ved tasterne på bloggen samt i virksomheden MapDiet finder du to erfarne kliniske diætister. Anne Louise Knudsen og Stine Junge Albrechtsen har begge mange års erfaring som selvstændige diætister, foredragsholdere og undervisere. De brænder begge for deres fag og er eksperter i at levere viden om kost, træning og livsstil i et sprog alle kan forstå og uden løftede pegefingre. Kort sagt formidling i øjenhøjde og med realistiske målsætninger.

Anne Louise & Stine Junge

Luk menu
×
×

Kurv