fbpx

Low FODMAP workshop i København

Ca. 16% af os danskere lider af irritabel tyktarm, også kaldet IBS. 

Symptomerne kan være mange; luft i maven, mavesmerter, oppustethed, diarré, forstoppelse, og meget vekslende afføringsmønstre. 

At have mavegener kan være enormt enerverende og gå ud over livskvaliteten.

Det er svært at spise efter low FODMAP diæten, der kan afhjælpe symptomerne. Særligt kan det være svært at lave brød og snacks der kan tåles. 

Det vil vi hos MapDiet gerne hjælpe med. Vi har derfor lavet en low FODMAP workshop til dig der gerne vil lære at bage og lave low FODMAP venlige snacks. 

Igennem to timers workshop får du en introduktion til hvordan du bager når du har IBS, vi bager en masse lækre ting også får du selvfølgelig alle opskrifter med hjem. 

Der udover får du også en lækker goodiebag med en masse lækre FODMAP venlige produkter, samt en god og praktisk indkøbsguide.

Workshoppen foregår i København d.7/8-19 kl.17.30 og koster 550,-. 

Læs mere om workshoppen her

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Seneste indlæg

Os bag MapDiet

Ved tasterne på bloggen samt i virksomheden MapDiet finder du to erfarne kliniske diætister. Anne Louise Knudsen og Stine Junge Albrechtsen har begge mange års erfaring som selvstændige diætister, foredragsholdere og undervisere. De brænder begge for deres fag og er eksperter i at levere viden om kost, træning og livsstil i et sprog alle kan forstå og uden løftede pegefingre. Kort sagt formidling i øjenhøjde og med realistiske målsætninger.

Anne Louise & Stine Junge

Luk menu
×
×

Kurv