Velkommen til

MapDiet Universet

den første måned* – Normalpris 199 kr
MapDiet Universet er et fællesskab i form af en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan få støtte og rådgivning i dit vægttab eller din sunde livsstil – og stadig leve det gode liv, hvor der er plads til hyggen og nydelse.
Udover et skønt fællesskab med ligesindede vil du i MapDiet Universet få inspiration som omfatter:
Hver måned har et tema, som ovenstående, vil tage udgangspunkt i. F.eks. ”Træning”, ”Convenience – nemt behøver ikke være usundt” osv., hvor vi dykker ned i temaet og giver dig den bedste rådgivning, inspiration og lifehacks.
Vi ved, det kan være rigtig svært at fastholde et vægttab eller livsstilsændringer, især hvis man føler sig alene med sine udfordringer. Det er vores ønske at støtte og hjælpe dig, så det bliver lettere for dig – og du stadig kan nyde dit liv. At tabe sig behøver ikke være en sur pligt og det, vil vi gerne slå et slag for her i MapDiet Universet. Samtidig opfordrer vi også til, at man i fællesskabet hepper på hinanden og deler gode erfaringer.
Fordi MapDiet Universets Facebook-gruppe er helt ny, er det lige nu muligt at tilmelde dig med en velkomstrabat, som giver 50% på prisen.
Når vi har modtaget din tilmelding, vil du modtage en e-mail med et direkte link til Facebook-gruppen, hvor du skal anmode om adgang.

*Betaling og abonnement

Prisen for køb af abonnement i MapDiet Univers er: 199 kr. pr. måned. Ved køb af abonnement i MapDiet Univers, og når bestillingen er godkendt af MapDiet Univers, er det ikke muligt at annullere købet, og du er ikke berettiget til tilbagebetaling i henhold til fortrydelsesret.

MapDiet Universet er et fællesskab

Hvem står bag MapDiet Universet?

Hejsa! Jeg hedder Stine, er fra årgang 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Jeg har i mange år haft min egen klinik og har mange års erfaring i vægttab, kostplaner og uddannelse af kostvejledere – jeg kender derfor mange af de udfordringer, man kan sidde med, når man gerne vil opnå et vægttab. 
Jeg er forfatter til mere end 10 bøger om ernæring og er ofte blevet brugt som ekspert i bl.a. iForm, Femina, Alt for damerne, FitLiving, DR, BT, Berlingske og mange flere. Privat er jeg godt gift med min gymnasiekæreste, Martin, og sammen har vi nu to teenagebørn – en søn og en datter.