Andre siger

Symphogen er påbegyndt et 3 måneders forløb omkring kost og ernæring. Valget på en samarbejdspartner faldt på MapDiet, som vi var blevet anbefalet gennem en kollega. Vi kickstartede vore 3-in-1 forløb med et meget spændende og informativt foredrag, hvor både Anne Louise og Stine kørte præsentationen. Det som blandt andet fangede vore medarbejdere var den uhøjtidelige fremtoning som budskaberne, igennem hele præsentationen, blev leveret med og der var ingen løftede pegefingre eller ”det er forbudt”. Dette gjorde at både Anne Louise og Stine nåede meget bredt ud til vores kollegaer.

Efter foredraget havde alle medarbejdere mulighed for at få foretaget en InBody kropsanalyse, som giver det mest nøjagtige billede af den enkelte persons fedt- og muskelmasse, vægten af vand og hvor organfedtet sidder – og ikke kun et BMI-tal, som faktisk ikke siger ret meget om noget som helst! 

Sidst men ikke mindst, fik alle medarbejdere mulighed for at tegne et 3 måneders abonnement på MapDiet app’en, som er et værktøj og en inspirationskilde der gør det nemt at holde en sund kostplan – ovenikøbet med en indkøbsfunktion, så kan det næsten ikke blive nemmere.

Som en lille ekstra bonus havde vi et yderst vellykket grøntsags-kursus, som Anne Louise og Stine afholdt en eftermiddag her i vores kantine. Der var mange gode fif og aha-oplevelser den eftermiddag. 

Vi kan kun på det varmeste anbefale MapDiet – Anne Louise og Stine. Deres entusiasme og engagement er i top samtidig med at professionalismen er i højsæde OG så har de et skønt motto ”lidt af det hele – gi’r plads til det hele”

Lisbet Løschenkohl,

VP Human Resources / Symphogen

BMI Brikken, en landsforening for overvægtige og tidl. overvægtige samt pårørende, har siden foreningen blev dannet i 2012 haft et professionelt og rigtigt godt samarbejde med Stine Junge Albrechtsen.

I vores Ekspertpanel, der består af en række dygtige fagfolk, har den anerkendte diætist, foredragsholder og forfatter besvaret et væld af spørgsmål omkring kost og vægttab for vores medlemmer.

Stine er yderst pligtopfyldende, fx ved at besvare spørgsmålene i løbet af et par dage. Udover at Stine fortsat er en del af vores Ekspertpanel, har vi også haft stor glæde af hende som foredragsholder.

På kun tre år har vi nitten gange haft Stine som foredragsholder –enten alene eller sammen med andre fagfolk. Og der har været udsolgt til en række af foredragene.Stine er såvel i skrift som tale en virkelig god formidler, velformulerende og til at forstå.

Hun er veltalende og medsubstans hvad enten det handler om generel kosternæring, kost efter fedmeoperationer, madpakker til børn, Nudging, eller low FODMAP. Stine Junge Albrechtsen er altid imødekommende og omgængelig. Hun har empati og er pligtopfyldende, ligesom hun er eminenti både skrift og tale.

Derfor kan BMI Brikken på det varmeste anbefale den dygtige diætist hvad enten det gælder foredrag eller specifikke opgaver.

Gitte Lynggaard

Formand / BMI Brikken

Stine Junge Albrechtsen var en af vores oplægsholdere til redaktørmødet ’Sundhed i Medierne’ hos Landbrug & Fødevarer 11. januar 2018, hvor hun var inviteret til at tale om plantebaseret kost versus animalsk kost.

Til mødet udmærkede hun sig ved at formidle et tungt emne på en lettilgængelig måde. Stine er en dygtig formidler, der er både veltalende og velartikuleret.

Hun er ikke bange for at adressere de svære problemstillinger, og så er hun utroligt sikker i sit stof, hvilket giver hende en troværdighed ud over det sædvanlige.

Det afspejlede sig også tydeligt i hele salen, der lyttede opmærksomt med under oplægget, samt i den efterfølgende evaluering, hvor Stines præsentation fik en meget flot bedømmelse fra deltagerne.

Vi kan kun anbefale Stine som oplægsholder!

Merete Myrup

Ernæringschef mejeri / Landbrug & Fødevarer