fbpx

Bag MapDiet

MapDiet er stiftet i 2016 af to kliniske diætister med henblik på at formidle vores ekspertise om mad, motion og livsstil online.

Det vil være i form af vores kostplan-app, på vores blog og ved hjælp af salg af kostplaner og opskrifter på vores hjemmeside mapdiet.dk. Vi tilbyder også online-forløb og vil på sigt skabe et univers af video’er, kurser og alt muligt andet godt.

De to stærke profiler bag MapDiet er:

Stine Junge Albrechtsen

Hejsa! Jeg hedder Stine, er årgang 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Jeg har både erfaring fra offentligt og privat hospital og har siden 2014 været selvstændig.

Jeg er forfatter til mere end 10 bøger om ernæring hos bl.a. Muusmans forlag, Politikens forlag og Gyldendal. Jeg har undervist hos Fitness Institute og i en årrække uddannet kostvejledere. 

Jeg er en erfaren foredragsholder, har konsulentstilling hos Aarstiderne på deres Slankekasse og har tidligere drevet egen klinik, “Guided by Stine”.

Privat er jeg godt gift med min gymnasiekæreste, Martin, og sammen har vi nu to teenagebørn – en søn og en datter.

Anne Louise Knudsen

Hej! Jeg hedder Anne Louise og er som Stine autoriseret klinisk diætist. Jeg er født i 1988 og har været klinisk diætist siden 2010. Jeg har stort set været selvstændig med egen klinik, Diætpiloten, siden jeg blev uddannet og har været anvendt som ekspert hos DR1 og TV2 samt i diverse blade bl.a. FitLiving, Alt for Damerne, Femina, I Form samt radio NOVA.

Jeg elsker at bruge tid på at lave god mad, og når jeg ikke står i køkkenet dyrker jeg triathlon og styrketræner.  Privat er jeg forlovet med Søren og har sønnen Carl.

Grundlæggende brænder vi begge for vores fag og gør en stor dyd ud af at tale et sprog, som alle forstår.

MapDiet er for os en vision om at guide dig igennem kostjunglen uden at skulle leve på en særlig diæt eller købe for mange dyre specialprodukter.

Vi elsker mad og vil derfor servere masser af vores viden, erfaring og egne opskrifter samtidig med at vores rod er i De officielle Kostråd fra Fødevarestyrelsen. Vi tror på faglighed frem for holdninger og vil gøre vores bedste for at formidle det i en god tone uden løftede pegefingre.

Luk menu
×
×

Kurv