Bag MapDiet

MapDiet er stiftet i 2016 af klinisk diætist Stine Junge Albrechtsen med henblik på at formidle ekspertise om mad, motion og livsstil online.

Det vil være i form af kostplan-app, på blogen og ved hjælp af salg af kostplaner og opskrifter her på hjememsiden. MapDiet tilbyder også online-forløb og vil på sigt skabe et univers af video’er, kurser og alt muligt andet godt.

Den stærke profil bag MapDiet er:

Stine Junge Albrechtsen

Hejsa! Jeg hedder Stine, er årgang 1979 og uddannet klinisk diætist i 2008. Jeg har både erfaring fra offentligt og privat hospital og har siden 2014 været selvstændig.

Jeg er forfatter til mere end 10 bøger om ernæring hos bl.a. Muusmans forlag, Politikens forlag og Gyldendal. Jeg har undervist hos Fitness Institute og i en årrække uddannet kostvejledere. 

Jeg er en erfaren foredragsholder, har konsulentstilling hos Aarstiderne på deres Slankekasse og har tidligere drevet egen klinik, “Guided by Stine”.

Privat er jeg godt gift med min gymnasiekæreste, Martin, og sammen har vi nu to teenagebørn – en søn og en datter.

Grundlæggende brænder Stine for faget og gør en stor dyd ud af at tale et sprog, som alle forstår.

MapDiet er for os en vision om at guide dig igennem kostjunglen uden at skulle leve på en særlig diæt eller købe for mange dyre specialprodukter.

Stine elsker mad og vil derfor servere masser af vores viden, erfaring og egne opskrifter samtidig med at vores rod er i De officielle Kostråd fra Fødevarestyrelsen. Stine tror på faglighed frem for holdninger og vil gøre vores bedste for at formidle det i en god tone uden løftede pegefingre.