Reklame SoMe politik

Vi anvender affiliate links på bloggen

På vores blog vil du støde affiliate links, typisk på ingredienserne i opskrifter, anbefalede kosttilskud, træningsudstyr eller bøger. Klikker du på linksene og køber produktet, udløser det en mindre kommission til os som har henvist dig til produktet, mens prisen for dig er den samme. Vi bruger kun links til samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Skulle produkter ikke leve op til dine forventninger, så hører vi gerne fra dig og konsekvensen vil være at vi sletter produktet, hvis vi er enige i din kritik.

Når der er affiliate links, vil det fremgå at vi henviser dig til en side, hvor produktet kan købes. Der vil eksempelvis stå “produktet kan købes her”.

Skjult reklame og sponsorerede indlæg

Vi tror grundlæggende på, at ærlighed varer længst. Vi skriver ikke indlæg, hvor vi skjult anbefaler produkter og bliver betalt for det. Hvis en virksomhed på en eller anden måde er involveret i tekst eller indlæg, vil det fremgå tydeligt. Vi indgår selvfølgelig kun samarbejde med virksomheder, vi kan stå inde for.

Annoncer på Mapdiet.dk

På Mapdiet kan du finde annoncer. Det kan være Google-ads, som viser dig annoncer baseret på din færden på nettet eller en annoncør, som har købt sig ind på siden. Annoncerne er altid ikke et udtryk for ting eller produkter, vi anbefaler. Vi bestræber os dog på, at der ikke er annoncer, der direkte modstrider emnet eller missionen her hos Mapdiet.

Mapdiet på sociale medier

Mapdiet har både facebookside og instagramprofil. På sociale medier er vi selvfølgelig rigtig glade for debat og kommentarer, men det er vigtigt for os at understrege at vi hos Mapdiet følger gældende officielle kostråd og grundlæggende står for “evidensbaseret ernæringsformidling”. Kort sagt forbeholder vi os retten til at slette indlæg og kommentarer, der ikke kan bakkes op fagligt. Vi tror desuden på rummelighed i forhold til ernæring og arbejder ikke i absolutter som forbudt eller altid/aldrig. Så firkantet er ernæring nemlig sjældent.

Mapdiet går desuden ind for en god og konstruktiv tone i debatten. Vi tillader ingen personangreb, nedladende sprogbrug eller lignende og sletter indlæg eller kommentarer, der virker stødende eller på anden måde ikke stemmer overens med Mapdiets holdning til at bevare den positive tone overfor hinanden.