Panik før “lukketid”

I næste uge runder jeg et skarpt hjørne. Jeg fylder 40 år! Det seneste år har jeg sat en masse mål for hvad jeg gerne ville nå, inden jeg gik ind i et nyt årti. Jeg tilmeldte mig 10 km løb i stedet for de tidligere 5 km, løb Eremitagen, fik besøgt Japan og generelt gennemgået min “Bucket List” – eller på dansk: min liste over ting jeg bare gerne vil nå i min levetid. Statistisk set er jeg helt efter bogen. 9’erne er generelt utilregnelige, hvilket vil sige at når vi er 29, 39, 49, 59… så er der større sandsynlighed for at vi tilmelder os løb, skifter job, bliver skilt osv. fordi vi føler en eller anden form for pres. Og her gik jeg og troede jeg var så unik 😉 

Dog har det seneste år virkelig givet mig blod på tanden med løb. Og modsat statistikken, så har jeg tilmeldt mig lige så mange løb i 2019 som jeg gjorde i 2018 (hvilket ellers var rekordår for mig). Her skulle jeg ellers statistisk set afmelde mig fordi “målet” var nået, men jeg fortsætter med glæde. 

Så står du samme sted og har fået det kærlige skub til at komme i gang med en livsstilsændring, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Derfor giver vi en god rabat på vores forløb i næste uge for at fejre min fødselsdag! Måske kan vi samtidig give dig den ekstra gode grund til at kaste dig ud i et vægttabsprojekt, få styr på din kost i forbindelse med træning eller styr på din urolige mave? Vi har nemlig forløb til alle tre ting. 

Læs mere om vores online forløb her.

Del gerne

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Seneste indlæg

Os bag MapDiet

Ved tasterne på bloggen samt i virksomheden MapDiet finder du en erfaren klinisk diætist. Stine Junge Albrechtsen har mange års erfaring som selvstændig diætist, foredragsholder og underviser. Stine brænder for faget og er ekspert i at levere viden om kost og livsstil i et sprog alle kan forstå og uden løftede pegefingre. Kort sagt formidling i øjenhøjde og med realistiske målsætninger.

Stine Junge