Kostplaner

MapDiet’s kostplaner er energiberegnet og sammensat så de følger NNR’s (Nordic Nutrition Recommendations) anbefalinger for fordeling af makro- og mikronæringsstoffer. Kort sagt er du dækket ind med energi, vitaminer og mineraler. Planen indeholder forslag til en dags kost. Derefter kan du tilkøbe uendeligt mange variantionsmuligheder eller vælge en af de færdige pakker med kostplan + ombytningslister.

Din plan er et puslespil sammensat af forskellige dele. Dels af makronæringsstofferne protein, fedt og kulhydrat. De er brikkerne i kostplanens anden del, måltiderne. Du kan altså enten se din plan som et puslespil sammensat af makronæringsstoffer eller måltider.

Begge dele kan du tilkøbe som ombytningsmuligheder i forskellige energitrin for henholdsvis makronæringsstoffer og måltider.

Du kan bare bruge planen som den er eller du kan variere den på nærmest uendelig mange måder ved at udskifte enten kulhydrat, fedt eller protein eller hele måltidet.

Vi har tydeligt farvekodet kostplanens dele, så du kan se om du kan udbytte fra makro-liste (kulhydrat, fedt, protein eller grøntsager) eller måltidsliste.

MapDiet’s kostplaner er standardiserede, så lider du af voldsomme fødevarerallergier eller intolerance,
anbefaler vi at du tager kontakt til en diætist for et individuelt forløb.