Online forløb

 

Med MapDiet’s online forløb har du forskellige muligheder for at få kontakt til Stine, der er klinisk diætist. Når du har valgt dit forløb og betalt i webshoppen vil du senest førstkommende hverdag få tilsendt et spørgeskema, du skal udfylde så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Når spørgeskemaet er udfyldt, vil du få tilsendt de oplysninger, du skal bruge for at komme i gang med vores kostplan-app (eller få en personlig kostplan, hvis du foretrækker det) og vi planlægger vores samtale online. Vi taler sammen med videolink via “Whereby” som foregår ved at du får tilsendt et link, som du kan tilgå via din smartphone eller computer. Det kan være med video eller bare som samtale.

Samtaler foregår normalt i almindelig arbejdstid dvs. mellem 9 og 16, men der kan aftales enkelte morgen-, aften- eller weekendsamtaler efter aftale, så vi skal nok finde en tid, der passer dig! 

 

 

Du kan vælge imellem flere forløb alt efter hvad du har brug for, men du kan også blot vælge en kostvejledning og efterfølgende beslutte om du vil tilkøbe opfølgninger. På den måde er der fuld fleksibilitet til at sammensætte det forløb, der passer dig. Alle vores onlineforløb igangsættes senest førstkommende hverdag efter købet. 

Al kommunikation foregår via Whereby samt e-mail og du er velkommen til at skrive til Stine imellem vejledningerne, hvorefter hun følger op på dine tilsendte spørgsmål, når vi har planlagt en opfølgning. Hele forløbet dokumenteres i dit eget dokument, som vi opretter til dig i Google Docs, så du hele tiden kan følge med og efterfølgende gennemlæse hvad vi har aftalt fra gang til gang. 

I MapDiet’s app er kostplanerne standardiserede, så lider du af voldsomme fødevarerallergier eller intolerance,
anbefaler vi, at du kontakter os, så du får lavet en individuel kostplan frem for at bruge vores app.