fbpx

Valgt:

Online atlet forløb - 4 måneder med sports-diætist

3.995.00DKK

Online atlet forløb - 4 måneder med sports-diætist

3.995.00DKK

Hent vores app

Med MapDiets online forløb der er skræddersyet til atleter, får du yderst kompetent vejledning fra sports-diætist, Anne Louise Knudsen. Anne Louise har i mange år vejledet top-atleter til at præstere deres ypperste.

Om du træner op til dit første halvmarathon eller skal køre din 4. Ironman betyder intet. Du får gennem 4 måneder online vejledning helt frem til stævnedagen, eller hvad du har behov for.

Det siger atleterne

"Først og fremmest valgte jeg at starte på online forløbet, fordi jeg gerne vil have mere ud af min træning. Efter at have fået Anne Louise som kostvejler oplever jeg mere energi min træning og jeg restituerer markant bedre. Det viste sig, at jeg ikke spiste nok førhen i forhold til min træningsmængde og det formentlig en af årsagerne til, jeg ikke restituerede optimalt. MapDiet's App gør det super nemt at lave en kostplan og tilberede ens måltider"
Stine Bækgaard Olsen
Danmarksmester, trailløb

Hvad indeholder forløbet?

Forløbet starter med at du udfylder vores online-spørgeskema der sendes til dig ved køb af forløbet. Når skemaet er udfyldt, sendt retur og gennemlæst af Anne Louise, starter forløbet. Vi forbeholder os retten til at forløbet starter på en hverdag, så køber du forløbet en weekend/helligdag, vil du blive kontaktet førstkommende hverdag. 

I forløbet får du: 

– Du har i forløbet 10 klip du selv bestemmer hvornår du vil bruge. Èt klip dækker over én online-vejledning. Vi har struktureret atlet-forløbet på denne måde, da du som atlet ofte har brug for mere intens vejledning op til dit løbe eller når der bliver skruet på træningsmængden over en sæson. 

– Beregning, analyse og personlig vurdering og tilbagemelding på din nuværende kost inkl. kalorie-beregning, vitamin- og mineralvurdering. Du får tilsendt al data på din nuværende kost fra vores kost-beregningsprogram.

– Da du som atlet ofte skal indtage forskellige mængde kalorier alt efter hvornår dine konkurrencer ligger, justerer vi løbene op og ned så du altid  får den korrekte mængde kalorier. 

–  MapDiet’s kostplan-app i de 4 måneder vi har kontakt (både til IOS og Android). Du bruger appen i din dagligdag.

–  Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Vi taler og udarbejder plan om målsætning for forløbet.

– Liste med restitutionsmåltider i appen.

– Energiplan til dine stævner.

– Opfølgende dialog online med Anne Louise. Du bestemmer selv hvornår de 10 klip skal bruges. Èt klip pr. online-opfølgning. 

– Online free-bee du kun får med når du er en del af vores online forløb.

– Når du køber pakken, får du tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, sender vi dig al nødvendig information for at komme godt igang med app og forløb.

– Måleskema til registrering af vægt og cm-mål.

Skulle du have behov for at tilkøbe flere klip, kan du tilkøbe 3 klip ad gangen for 750 kr. der skal bruges indenfor 2 mdr. 

Du er i gode hænder og Anne Louise vejleder i foråret 2019, atleten Stine Bækgaard der skal til VM i trailløb.

Derudover har Anne Louise også vejledt OL guldvinder Pernille Blume op til OL. 

Det siger atleterne

"Er i meget bedre humør efter min 4-5 timer tur i weekenden og har meget mere overskud. Det kan også mærkes i træningen at jeg får større portioner, og restitutionsmåltidet giver mega meget ro på så jeg ikke panikspiser en plade chokolade når jeg kommer hjem. Jeg har ikke haft samme sukkercrave.."
Sabina
Triatlet

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv