Bland-selv forløb

995.00DKK

Hent vores app

MapDiet’s bland-selv forløb er til dig, der selv vil sammensætte dit forløb eller kun købe en enkelt vejledning. Du skal altid starte med en samtale og kostplan, så derfor er det ikke muligt at købe opfølgninger direkte i shoppen, men du kan se priserne og kan vi manuelt opkræve dig for de opfølgninger, du eventuelt ønsker at tilkøbe.

MapDiet’s online forløb Bland-selv starter med en samtale:

En times kostvejledning online via Whereby så du kan tale med diætisten via et tilsendt videolink, som du kan anvende på din smartphone eller computer. Vi tager udgangspunkt i dit udfyldte spørgeskema og sørger for at du er fuldt klædt på at at anvende app og komme i gang med din livsstilsændring.  Det kan være vægttab, irritabel tarm, vægtøgning, hjertevenlig kost eller hvad du ønsker.

Kostvejledningen inkluderer:                                                                           – Gratis adgang til og personlig opsætning af MapDiet’s kostplan-   app (både til IOS og Android). Den fungerer som din kostplan og er gratis i de 4 efterfølgende uger. Herefter kan der tegnes abonnement hvis du ønsker at fortsætte med app’en på egen hånd (fra 49 kr pr. måned)

– Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Beregning af BMI og målsætning for forløbet.

Når du køber ydelsen, får du senest førstkommende hverdag tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, booker vi din samtale.

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email