fbpx

Valgt:

Online forløb bronze

1.995.00DKK

Online forløb bronze

1.995.00DKK

Hent vores app

MapDiet’s bronzepakke, er til dig der gerne vil hurtigt i gang med en sund livsstil eller vægttab. Du får i denne pakke det mest nødvendige til at komme i gang, samtidig med god støtte fra Stine, som du har 3 onlinesamtaler (90 minutter i alt) med samt kontakt med på mail hver 14. dag i 12 uger.

I MapDiet’s online forløb BRONZEpakke får du:

– Gratis adgang til og personlig opsætning af MapDiet’s kostplan-   app (både til IOS og Android). Den fungerer som din kostplan og er gratis i de 12 uger, forløbet varer. Herefter kan der tegnes abonnement hvis du ønsker at fortsætte med app’en på egen hånd (fra 49 kr pr. måned)

– Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Beregning af BMI og målsætning for forløbet.

– Indledende 60 minutters samtale online via Whereby så du kan tale med diætisten via et tilsendt videolink, som du kan anvende på din smartphone eller computer. Vi tager udgangspunkt i dit udfyldte spørgeskema og sørger for at du er fuldt klædt på at at anvende app og komme i gang med din livsstilsændring. 

– Opfølgende dialog over mail med diætist hver 14. dag i 3. måneder. Du har en fast diætist der hver 14. dag kontakter dig for at høre hvordan det går. Desuden planlægger vi sammen to yderligere samtaler efter behov (ofte en midt i forløb og en afslutning) på hver 15 minutter.

– Online free-bee’s du kun får med når du er en del af vores online forløb.

– Når du køber pakken, får du tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, sender vi dig al nødvendig information for at komme godt igang med app og forløb.


Udtalelse om vores online forløb:

MapDiets onlineforløb har levet fuld ud op til mine forventninger og mere til. Som mor til to små børn, har det været alfa omega, at vi spiser sammen og den samme mad.  De skulle ikke blive en del af mit vægttab og mit udfordrende forhold til mad.

Med MapDiets materiale er det blevet muligt og ovenikøbet nemt, også for min mand, at lave god mad der tilgodeser alle. Samtidigt med, at jeg har opnået et stabilt vægttab.

Lise, 31 år

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv