fbpx

Valgt:

Online forløb bronze

1.500.00DKK

Online forløb bronze

1.500.00DKK

Hent vores app

MapDiet’s bronzepakke, er til dig der gerne vil hurtigt i gang med en sund livsstil eller vægttab. Du får i denne pakke det mest nødvendige til at komme i gang, samtidig med god støtte fra Anne Louse eller Stine, som du har kontakt med på mail hver 14. dag.

I MapDiet’s online forløb BRONZEpakke får du:

– MapDiet’s kostplan-app (både til IOS og Android).

– Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Beregning af BMI og målsætning for forløbet.

– Opfølgende dialog over mail med diætist hver 14. dag i 3. måneder. Du har en fast diætist der hver 14. dag kontakter dig for at høre hvordan det går.

– Online free-bee’s du kun får med når du er en del af vores online forløb.

– Når du køber pakken, får du tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, sender vi dig al nødvendig information for at komme godt igang med app og forløb.


Udtalelse om vores online forløb:

MapDiets onlineforløb har levet fuld ud op til mine forventninger og mere til. Som mor til to små børn, har det været alfa omega, at vi spiser sammen og den samme mad.  De skulle ikke blive en del af mit vægttab og mit udfordrende forhold til mad.

Med MapDiets materiale er det blevet muligt og ovenikøbet nemt, også for min mand, at lave god mad der tilgodeser alle. Samtidigt med, at jeg har opnået et stabilt vægttab.

Lise, 31 år

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv