fbpx

Valgt:

Online forløb guld

3.995.00DKK

Online forløb guld

3.995.00DKK

Hent vores app

MapDiet’s guldpakke er til dig der gerne vil gå all-in på en ny og sund livsstil. Du får udover vores kostplan-app, freebee’s og vejledning, også i guldpakken, en personlig vurdering af din nuværende kost, inkl. kalorieberegning og vurdering af vitaminer og mineraler. Du får desuden 4 personlige samtaler online og en personlig kostplan som kan suppleres med din app.

Du får også 4 online træningsvideoer, der laves på stuegulvet med din egen kropsvægt. Alle kan være med! Videoer er udarbejdet for MapDiet af Anne Louise Knudsen, der også er klinisk diætist.

I MapDiet’s online forløb GULDpakke får du:

– Gratis adgang til og personlig opsætning af MapDiet’s kostplan-   app (både til IOS og Android). Den fungerer som din kostplan og er gratis i de 12 uger, forløbet varer. Herefter kan der tegnes abonnement hvis du ønsker at fortsætte med app’en på egen hånd (fra 49 kr pr. måned)

– Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Beregning af BMI og målsætning for forløbet.

– Indledende 60 minutters samtale online via Whereby så du kan tale med diætisten via et tilsendt videolink, som du kan anvende på din smartphone eller computer. Vi tager udgangspunkt i dit udfyldte spørgeskema og sørger for at du er fuldt klædt på at at anvende app og komme i gang med din livsstilsændring. 

– Opfølgende dialog over mail med diætist hver 14. dag i 3. måneder. Du har en fast diætist der hver 14. dag kontakter dig for at høre hvordan det går. Desuden planlægger vi sammen tre yderligere samtaler efter behov (fx hver 3. uge). Du får to samtaler på hver 15 minutter og en afsluttende på 30 minutter, hvor vi sikrer, at du er klædt på til at fortsætte på egen hånd. 

– Online free-bee’s du kun får med når du er en del af vores online forløb.

– Når du køber pakken, får du tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, sender vi dig al nødvendig information for at komme godt igang med app og forløb.


EKSTRA I GULDPAKKEN: 

– Personlig vurdering og tilbagemelding på din nuværende kost inkl. kalorie-beregning, vitamin- og mineralvurdering. Du får tilsendt al data på din nuværende kost fra vores kost-beregningsprogram.

– Personlig kostplan med et dagskostforslag samt information om hvordan du via app’en kan supplere din udarbejdede kostplan. 

– Måleskema til registrering af vægt og cm-mål.

– Online træningsvideoer der kan udføres hjemme, udendørs eller et helt tredje sted uden redskaber, blot din egen kropsvægt.Du får fire træningsvideoer som du kan bruge igen og igen.

– Programmerne guider dig igennem alle øvelser og du kan enten gøre dem hårdere eller lettere, alt efter din nuværende form. Dermed henvender programmerne sig til både nybegyndere og øvede. Du får sved på panden uanset nuværende form. Du får ud over videoerne, også alle fire programmer i en PDF udgave med uddybende forklaring på øvelserne. Du træner hele kroppen i alle 4 programmer, så du kan skifte mellem dem som du ønsker.


Udtalelse om vores online forløb:

MapDiets onlineforløb har levet fuld ud op til mine forventninger og mere til. Som mor til to små børn, har det været alfa omega, at vi spiser sammen og den samme mad.  De skulle ikke blive en del af mit vægttab og mit udfordrende forhold til mad.

Med MapDiets materiale er det blevet muligt og ovenikøbet nemt, også for min mand, at lave god mad der tilgodeser alle. Samtidigt med, at jeg har opnået et stabilt vægttab.

Lise, 31 år

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv