fbpx

Valgt:

Online forløb sølv

2.500.00DKK

Online forløb sølv

2.500.00DKK

Hent vores app

Du får udover vores kostplan-app, freebee’s og vejledning, også i sølvpakken, en personlig vurdering af din nuværende kost, inkl. kalorieberegning og vurdering af vitaminer og mineraler. Du får endvidere et måleskema, så du selv kan følge din udvikling.

I MapDiet’s online forløb SØLVpakke får du:

– MapDiet’s kostplan-app (både til IOS og Android).

– Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Beregning af BMI og målsætning for forløbet.

– Opfølgende dialog over mail med diætist hver 14. dag i 3. måneder. Du har en fast diætist der hver 14. dag kontakter dig for at høre hvordan det går.

– Online free-bee’s du kun får med når du er en del af vores online forløb.

– Når du køber pakken, får du tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, sender vi dig al nødvendig information for at komme godt igang med app og forløb.

EKSTRA I SØLVPAKKEN: 

– Personlig vurdering og tilbagemelding på din nuværende kost inkl. kalorie-beregning, vitamin- og mineralvurdering. Du får tilsendt al data på din nuværende kost fra vores kost-beregningsprogram.

– Måleskema til registrering af vægt og cm-mål.


Udtalelse om vores online forløb:

“Jeg har været mere end tilfreds og min mand udtalte: altså man har jo slet ikke kunne mærke, at du har skullet tabe dig!

Jeg har selv kunnet mærke ændringerne men mine omgivelser har ikke været påvirket da det stadig er normal mad bare mindre portioner til mig og måske har jeg sprunget noget tilbehør over. Perfekt til mig.”

Karen-Cecilie, Læge

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv