fbpx

Valgt:

Online forløb sølv

2.995.00DKK

Online forløb sølv

2.995.00DKK

Hent vores app

Du får alt hvad Bronzepakken tilbyder (12 ugers gratis kostplan-app, freebee’s og vejledning online og via mail) men Sølvpakken inkluderer endvidere en ekstra opfølgning, så du har 4 (120 minutter) i alt samt personlig vurdering af din nuværende kost, inkl. kalorieberegning af det, du plejer at spise og vurdering af dit nuværende indtag af vitaminer og mineraler. Det giver dig et godt indblik i, hvad du skal justere for at komme på rette vej med en livsstilsændring.

I MapDiet’s online forløb SØLVpakke får du:

– Gratis adgang til og personlig opsætning af MapDiet’s kostplan-   app (både til IOS og Android). Den fungerer som din kostplan og er gratis i de 12 uger, forløbet varer. Herefter kan der tegnes abonnement hvis du ønsker at fortsætte med app’en på egen hånd (fra 49 kr pr. måned)

– Beregning af dit energibehov så du opnår dit mål og matcher det med din kostplan i app’en.

– Beregning af BMI og målsætning for forløbet.

– Indledende 60 minutters samtale online via Whereby så du kan tale med diætisten via et tilsendt videolink, som du kan anvende på din smartphone eller computer. Vi tager udgangspunkt i dit udfyldte spørgeskema og sørger for at du er fuldt klædt på at at anvende app og komme i gang med din livsstilsændring. 

– Opfølgende dialog over mail med diætist hver 14. dag i 3. måneder. Du har en fast diætist der hver 14. dag kontakter dig for at høre hvordan det går. Desuden planlægger vi sammen tre yderligere samtaler efter behov (fx hver 3. uge). Du får to samtaler på hver 15 minutter og en afsluttende på 30 minutter, hvor vi sikrer, at du er klædt på til at fortsætte på egen hånd. 

– Online free-bee’s du kun får med når du er en del af vores online forløb.

– Når du køber pakken, får du tilsendt et link til et spørgeskema du skal udfylde. Når spørgeskemaet er udfyldt, sender vi dig al nødvendig information for at komme godt igang med app og forløb.

EKSTRA I SØLVPAKKEN: 

– Personlig vurdering og tilbagemelding på din nuværende kost inkl. kalorie-beregning, vitamin- og mineralvurdering. Du får tilsendt al data på din nuværende kost fra vores kost-beregningsprogram.

– 30 minutters ekstra samtale under forløbet.


Udtalelse om vores online forløb:

“Jeg har været mere end tilfreds og min mand udtalte: altså man har jo slet ikke kunne mærke, at du har skullet tabe dig!

Jeg har selv kunnet mærke ændringerne men mine omgivelser har ikke været påvirket da det stadig er normal mad bare mindre portioner til mig og måske har jeg sprunget noget tilbehør over. Perfekt til mig.”

Karen-Cecilie, Læge

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv