fbpx

Valgt:

Online forløb 8 uger - low FODMAP diet

3.500.00DKK

Online forløb 8 uger - low FODMAP diet

3.500.00DKK

Hent vores app

Med MapDiet’s online forløb – low FODMAP diet – bliver du introduceret til denne diæt, der er udviklet til at lindre symptomerne ved irritabel tarm. Forløbet varer 8 uger, hvor du ugentligt har email kontakt med Stine Junge Albrechtsen, der er ekspert i diæten og har skrevet flere bøger om emnet.

Forløbet starter med at du udfylder vores online-spørgeskema som sendes til dig ved køb af forløbet. Når skema er udfyldt, sendt retur og gennemlæst af diætist, starter forløbet. Vi forbeholder os retten til at forløbet starter på en hverdag, så køber du forløbet en weekend/helligdag, vil du blive kontaktet førstkommende hverdag. 

Forløbet starter med at du får tilsendt en af vores low FODMAP diet kostplaner (diætist vælger den rette plan). Desuden får du en tilbagemelding på dit spørgeskema og bliver guidet til at starte op på diæten.

Herefter har du kontakt med diætisten ugentligt, hvor du dels kan stille spørgsmål, får tilsendt relevante materialer eller opskrifter. Hvad du får tilsendt tilpasses dig og din udvikling på diæten. Efter 2-6 uger påbegyndes fase 2 i diæten (re-introduktion), hvor du guides til at opstarte denne process. 

Kort sagt får du en hjælpende hånd til at opstarte diæten, stille spørgsmål undervejs og påbegynde re-introduktionen.

Low FODMAP diet er en tidsbegrænset diæt, som normalt kun anbefales i 2-8 uger. Derfor er perioden begrænset til at vare 8 uger.  

Skulle du have behov for flere opfølgninger, kan du tilkøbe 14 dage ad gangen (2 konsultationer mere) for 495,-.

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Luk menu
×
×

Kurv