Online forløb 8 uger - low FODMAP diet

3.500.00DKK

Hent vores app

Med MapDiet’s online forløb – low FODMAP diet – bliver du introduceret til denne diæt, der er udviklet til at lindre symptomerne ved irritabel tarm. Forløbet varer 8 uger, hvor du har 3 samtaler fordelt på de 8 uger samt ugentlig emailkontakt med Stine Junge Albrechtsen, der er ekspert i diæten og har skrevet flere bøger om emnet.

Forløbet starter med at du udfylder vores online-spørgeskema som sendes til dig ved køb af forløbet. Når skema er udfyldt, sendt retur og gennemlæst af diætist, starter forløbet. Vi forbeholder os retten til at forløbet starter på en hverdag, så køber du forløbet en weekend/helligdag, vil du blive kontaktet førstkommende hverdag. 

Forløbet starter med at du får tilsendt en af vores low FODMAP diet kostplaner (diætist vælger den rette plan). Desuden får du en tilbagemelding på dit spørgeskema og vi planlægger vores første 60 minutters samtale bliver guidet til at starte op på diæten med din tilsendte kostplan.

Herefter har du kontakt med diætisten ugentligt, hvor du dels kan stille spørgsmål, får tilsendt relevante materialer eller opskrifter pr. mail. Hvad du får tilsendt tilpasses dig og din udvikling på diæten. Efter 2-6 uger påbegyndes fase 2 i diæten (re-introduktion), hvor du guides til at opstarte denne process. Vi planlægger en samtale (30 min) om re-introduktion, når det passer ind i dit forløb.

Kort sagt får du en hjælpende hånd til at opstarte diæten, stille spørgsmål undervejs og påbegynde re-introduktionen.

Low FODMAP diet er en tidsbegrænset diæt, som normalt kun anbefales i 2-8 uger. Derfor er perioden begrænset til at vare 8 uger og vi afslutter forløbet med vores sidste 30 minutters samtale.

Skulle du have behov for flere opfølgninger, kan du tilkøbe 14 dage ad gangen for 495,-. Det inkluderer 2 e-mails samt en 15 minutters samtale. 

Alle samtaler foregår via Whereby og er videosamtaler så du kan se diætisten, få vist produkter og hjemmesider. Der er mulighed for at slå kamera fra, hvis du ikke ønsker videosamtale – så kan du blot tale og se diætisten og behøver ikke selv bekymre dig, om du har morgenhår og ikke gider på skærmen i dag.

Opsummeret får du altså: 

  • – 3 online samtaler med Stine (2 timer i alt)
  • – Low FODMAP diet kostplan
  • – Mulighed for løbende at sende spøgrsmål og få svar hver uge på 
  •    mail i 8 uger. 
  • – Løbende tilsendt materialer på mail fx fiberliste, indkøbsguide,   
  •    opskrifter eller hvad der nu passer til dig. 

Del denne side

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email